Coronavirus Update

CORONAVIRUS UPDATE

Samuel Cody has informed us that they will be closing the whole site to community use starting Saturday 21st March. This means that Camberley Finnish School is unable to use the building until further notice. Samuel Cody will review the situation following the Easter break and will notify us accordingly.

Unfortunately this means that Finnish School is cancelled for the time being.

We are still closely monitoring the situation and following the advice from the government. Our aim is to reschedule the lessons for a later date. Naturally we are sorry that this is the situation but we are sure that everyone understands. We will keep you posted. Please follow our Facebook page and Twitter for the latest developments.

Koronavirustiedote

Samuel Cody on tänään ilmoittanut meille, että sen tilat eivät ole enää ulkopuolisten yhteisöjen käytössä nykytilanteen takia lauantaista 21.3. alkaen. Tämä tarkoittaa sitä, että Camberleyn Suomikoulu ei voi toistaiseksi käyttää sen tiloja. Samuel Cody arvioi tilanteen uudelleen pääsiäisloman jälkeen ja tiedottaa meitä asiasta.

Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä, että Suomikoulumme on toistaiseksi peruttu. 

Seuraamme edelleen tarkasti tilannetta ja hallituksen suosituksia. Tarkoituksenamme on, että järjestämme peruuntuneet koulupäivät myöhemmin keväällä. Olemme tietysti pahoillamme tilanteesta, mutta olemme varmoja siitä, että kaikki tämän ymmärtävät. Pidämme sinut ajan tasalla. Seuraathan koulumme Facebook-sivua ja Twitteriä, niin pysyt ajan tasalla koulun uutisista?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s